sakit kt ari²?

Salam mommy semua,saya nk tanye..kenapa ye sering sakit kt ari² tu..saya sekarang preggy 27 week..kadang nk berjalan tu x selesa rasa sakit kt situ..risau pun ada?

2 Balas

Ye mmg sakit.. Msa sy preggy tu sy sllu tnya doc klau g c. Up.. Nk baring nk pusing kanan kiri nk bjln mmg sakit.. Lgi2 klau tunduk nk pkai spder mmg sakit.. Sakit tu akn ad smpi kita dh bsalin.. Sy dh bsalin pun msh ad lv sakit tu sikit2 tp xda mcm sakit tu dlu..

Wassalam. Ia normal mummy. Sebab baby dah mula membesar. Mula pergerakan. So, dont worry k