Lampin dewasa

Hi. Ada tak mommy yg pernah pakai pampers dewasa? Selesa tak? Saya baru 14weeks tapi kerap betul nak kencing. Kadang tu tak larat nak pergi tandas banyak kali bila keluar. Sangat tk selesa nak buat aktiviti kat luar.

3 Balas

klau mcm saya lebih selesa p tndas je walau xlarat sbb nya klau kita kncing dlm pampers pon tetap kna g toilet untuk cuci nnti kng gatal, n mudah kena kncing kotor. saya yg sejam sekali g tndas pun kna keputihan yg teruk

Lagi x selesa sis. Confirm melecet kalau pakai hari2. Better sis ke toilet shj, kerapkan basuh vagina lebih bagus

msa mgandung sgt senang nk dpt jangkitan atau kencing kotor klo xjga kebersihan. lebih baik xperlu pkai.