Kencing kotor ?

Hai ibu sekalian ? saya nak tanya pasal tanda kencing kotor . Harini saya rasa macam tak selesa je asyik nak kencing tapi masuk bilik air tak keluar atau pun keluar sikit sikit je . Lepas tu rasa lagi macam tak puas kencing . Saya cuba google takde pulak tanda macam demam ke sakit badan ke . Kalau macam saya ni tanda kencing kotor ke ?

4 Balas

Itu salah satu tanda kencing kotor atau luramg air dalam badan... Saya masa preggy anak 1st banyak kali jadi... Kencing keluar darah... Sakit yang amat... Sampai kena admit wad tambah air... Lepas tu saya banyak minum air masak... Kurang minum air manis... Banyak minum air barli... Makan buah yang banyak air... Macam tembikai...

Kite haritu kena mcm akak tadi cuma ade rasa sakit nk nangis rase . Mule2 pagi rase mcm tak klua habis . Ptg pun . Mlm tidur ,2 pagi pegi tandas rasa tk bole klua langsung & air kencing warna keruh gila . 2 subuh tu gerak g klinik

Sy pnh dgr org ckp kencing xpuas ni tanda2nya.. cuba bnykkan minum air, kurangkan makan makanan yg ber msg tggi..

Sakit tak masa kencing tu? Ada rasa pedih? Kalau ada memang sah kencing kotor.. Banyakkan minum air sis.