8weeks 6 days

hai mommy. saya nak tanya normal ke kalau saya rasa geli2 mcm nak terkecing tu di sekitar ari2. sy rasa sngt tak selesa. keluar masuk tandas,tapi tak kencing pun. hmm siapa pernah rasa mcm ni ?

2 Balas

1st trimester n 3rd trimester.. toilet is our besfren..haha 😅💜

..normal je sis.. mcm saya on my 1st trimester, keluar masuk tandas..

5y ago

alamak yeke sis. kira normal lah kan. risau pulak sbb kakak2 sy semua takde pulak mcm tu hehehe.