Sering kencing dan tak selesa di bahagian ari² , preggy baru masuk 11 week .. adakah itu biasa ?

Haii mommy, nak tanya adakah biasa bagi mommy yang pregnant masuk 11 minggu tapi sering kencing & rasa sakit kat ari² , rasa tak selesa ? Pergi tandas kadang air kencing sikit jer tapi betul rasa nak kencing.

11 Balas

Kencing x lawas sis,kna mnum air banyak2 kerap kencing tu normal,mcm sy blik2 kencing penat juga😂