kerapp rasa laparr

Haii, ada tk mommy kt sini sntiasa rasa lapar jaa memanjang ?? Even bru ja sdah mknn rasa laparrr lgiii..

13 Balas

Normal. Hehehe. Sy banyakkan minum air kosong. Sebelum tido makan roti 2 keping & susu secawan. Klu tak tido tak lena 😂

X smpai stgh jam mkn nsi td sy buat cekodok lak..juhuhu abis padahal dh mkn nsi tu

Normal tu sis. If lapar and ada selera, makan je & usahakan makan makanan seimbang

Saya pun sama.. Baru je makan tak sampai setengah jam dah lapar balik...

sama sis, tapi ada masa tu x da selera makan....

biasa tu..Nty kerap mkn tpi sikit2..

Sama lah sis , saya pun 😭

Sama. Asyik lapar je 😂

Sma lh asik lpar aje

Sy alami ny🤭