Selalu rasa lapar

22wk .. perut sntiasa rasa laparr .. baru lpas makan .. 15minit kmudian lapar lagii 😂 siapa yg sma mcam sya ??

1 Balas

saya start 25week baru rasa mcmtu😂 baru makan, lapar balik. tapi boleh makan sikit je sebab perut dah membesar dgn jaya nya. kena sentiasa standby food dlm beg. ni berat pun naik dengan jaya nya 🤣 5 kilo naik dlam sebulan 🥲

2y ago

sis naik banyak kena dtg klinik 2kali sehari tak? dr/ nurse advice apa? sbb sy pun mcm sis