Baru lepas makan dah lapar balik

Siapa mcm ni lapar memanjang je ๐Ÿ˜‚ padahal baru makan kadang rasa xbest la rasa lapar je

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

anak umur setahun dah masih samaaa๐Ÿคฃ dulu sblm pregnant tak makan rasa lapar macam tu je, lepas pregnant dia punya lapar terus masuk angin, cepat rasa nak pitam

Sama lh. Saya jenis jaga makan. Sblm pregnant saya makan 1 kali jer nasi. Sekarang asal lapar jer makan. Xmakn kang bahaya utk baby pulak๐Ÿ˜ญ

saya anak 1 and 2 tak kuat makan , yang ketiga ni Allah lapar manjang๐Ÿคฃ setengah jam sekali , nasi paling koman 4 kali sehari ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

6mo ago

Tulah anak no 1 pun saya kurang sikit selera makan ๐Ÿ˜‚

biasa la tu sis time pregnant๐Ÿ˜†ibu2 pregnant je dapat pengalaman rasa semua ni betul tak

6mo ago

Betul betul ๐Ÿฅฒ๐Ÿ˜‚