Baru lepas makan dah lapar balik

Siapa mcm ni lapar memanjang je 😂 padahal baru makan kadang rasa xbest la rasa lapar je

4 Balas

anak umur setahun dah masih samaaa🤣 dulu sblm pregnant tak makan rasa lapar macam tu je, lepas pregnant dia punya lapar terus masuk angin, cepat rasa nak pitam

Sama lh. Saya jenis jaga makan. Sblm pregnant saya makan 1 kali jer nasi. Sekarang asal lapar jer makan. Xmakn kang bahaya utk baby pulak😭

saya anak 1 and 2 tak kuat makan , yang ketiga ni Allah lapar manjang🤣 setengah jam sekali , nasi paling koman 4 kali sehari 😂😂

6mo ago

Tulah anak no 1 pun saya kurang sikit selera makan 😂

biasa la tu sis time pregnant😆ibu2 pregnant je dapat pengalaman rasa semua ni betul tak