Tiada alahan

Haii saya dah 8w2d pregnant tp tkdk plak muntah2. Cuma tkdk selera makan dgn tido jaa memanjang. Ada tk yg mcm syaa.#firstbaby

2 Balas

saya sebulan tak loya apa semua,masum minggu kedua Allah jela yg taw sampai turun terus berat badan..ni dah 4 bulan tak benti lagi loya tu..tapi kalau tak loya jugak rezki awak la tu.. 😊

4y ago

syaa tkdk alahann.. alhamdulillah dh 5bulan

Ada ja mcm tu... Mcm sy ank 1st ad alahan, ank 4th lgsung xda alahan... Lain ank, lain patern dy😁 #TAPSupermoms

4y ago

betul tuu.. alhamdulillah laa tkdk alahan..