Keguguran 13week

Hai umr sy thun ni 28thn dan sy keguguran 13 week kndgn ke 4..sy bru lpas cuci hr ni pntg hr ke 2..alhmdllh semua berjln lancar..mula² tau hati sedih sngt..tp ye lr semua ni pasti ada hikmah nya.. Sy nk tnya sblm kluar wad..doc x past lr doc apa dia tu..dia surh sy ambk implnt 3thn..sy dh kata sy ad niat nk mgndg lg..dan sy x ad sakit apa pon..doc tu..dia bisng bila sy tolak cdgn unt pasng implnt siap kata nt dh mgndg keguguran lagi..lps tu kena cuci lagi..sy mcm trkilan..sblm ni sy prnh kegugrn kndgn ke 2 11week thun 2017 D&C doc gyne hnya surh sy jark kn wktu..6buln lps tu alhmdlh mgndg lg..ank pon dh besr skrg 2thn3buln....tp sy pelik kalau cuci memng doc akn surh jarak kn smpai 3thun ke???

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini dan sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy yg sudi share pnglmn mereka.dgn puan

tak la puan. Doc akan suro gap 6 bulan je utk make sure rahim kita kembali elok. maaf Tanya. kenapa puan gugur ya?

3y ago

saya pon x past punca sy kegugurn..doc pon x tau sbb dari segi kesihatan saya semua normal baik...