Masalah on depo

Hai, sy ambik depo thun lps lg.. Tp utk thun ni sy mcm plik.. Uzur mula 4/2 kluar yg koko tu utk smnggu then drah yg sikit2 utk smnggu.. Lps tu sy ingtkn dh nk hbs uzur.. Tp 22/2 tu sy dtg haid lg.. Mcm brsmbung.. Dn kali ni drah sgt2 byk smpai shri tu 4 pad.. Sy xtau tu normal ke x.. Kira dh 3mnggu uzur sy ni.. Mcm mna ye ? Klinik atau mmg normal ?

1 Balas

sehari 4 pad tu full ke? better tnya DR. sy pun on depo. dah 3 minggu period. Dr cakap kalau darah sikit² tapi period tu sampai 3weeks, normal. tapi kalau kita rasa rimas asik kena pakai pad je, boleh inform nurse minta tukar cara lain. then kalau darah period banyak sampai hari ke 4 cmtu normal. cuma tak pasti kalau sehari sampai 4pad tu normal @ tak. apa² pun better consult dgn Dr.

3y ago

baik.. tq