keguguran

Hi mammy2.. Smlm sy p scan & ikut kiraan dh 7w4d. Tp kosong.. Klu kiraan last period 27.4, klu ikut tarikh dh 10w. Doc suruh cuci.. Tp asben msh berharap & minta tggu 2w. Sblm ni sy pernah keguguran kes yg sm.kandungan x jd & sentiasa kuar darah spotting .Tp 3 hr ni xde lgsg darah keluar slpas doc cucuk ubat hormon & mkn ubt kuat rahim.Sy nk minta pendapat perlu ke sy cuci @ tggu dl? Hati berbalah bagi nk cuci awal & nk tggu trun sndr. Terima kasih pd yg sudi leraikn kekusutan sy 😊

1 Balas

tunggu dulu sis..😢

4y ago

terima kasih sis atas keprihatinan sis. sy dh gugur masa hari raya haji hari tu. Dan skrg sudah pregnant lg utk kali ke 3. Doakn sy & kandungan kali ni sehat & selamat. Br 5w skrg.. doakn sy dpt menikmati kasih syg dr ank2. terima kasih sgt2.. 😊