Teringin makanan hospital

Hai, sy just nak tanya klu ada org yg sama cam sy la 😅 Sy teringin sgt mkn nasi hospital kerajaan.. sape pernah jadi? N boleh tau x camne nak minta kat dorg.. hahahahahhahaa… Segan n malu nk minta.. n risau gak dorg x bg.. 😅 xmo makanan kantin spital tp nak yg depa sediakan dlm pinggan spital tu 😆

16 Balas

Cuba la sis try p minta..pakai mask org xpasan sape😂😂..pastu explain tgh mengidam teruk nie,kalau nk sy bayar pon boleh..

6mo ago

Hahahahahhaah btul gak kan.. kai mask.. alaaaa npe x terpikir