maggi

Sy nk tanya, time pregnant boleh mkn maggi x? Srius la teringin n teringat ja 😲

26 Balas

makan je bg hilang teringin tu, masa pregnant saya dulu teringin burger tepi jalan, lepas beberapa kali makan dh hilang teringin tu

Saya makan je sis.. Masa preggy ni macam nak hari2 makan Maggie.. Husband pun ckp makan je lah.. Nanti pantang, kena pantang betul2

Sy makan je apa2 yg teringin, tp jgn selalu dan makan beringat2. Lepastu makan buah-buahan utk cover balik yg mkn td 😁

Saya bru makan magi td sbb teringin sgt klau xdpt ras nk nangis pun ada hahahah...mkan blh jgn selalu lps mengidam jee

makan je laa . saya mkn maggie pedas giler lg😅 but tak letak la smua yg cili dia tu 😅

Makan je. Tapi limit kan seminggu sekali ke sebulan sekali ke atau 2 3 kali sekali

Bole tpi jangan kerap sangat...tak elok.. Nanti baby keluar kuning tinggi...

boleh je kalau sepanjg ngandung 3 kali mkn.. jgn sepanjg ngandung mkn meggi

boleh je , sy bedal je bile teringin sngt .. tpi berpada2 la jgk ..

sy mkn je..dah tu blh makan...dari x mkn lgsg