Kandungan 21 weeks. Details scan detect buah pinggan baby bengkak & kene refer hospital

Hi. Semalam sy buat details scan dkt swasta. Masa tu semua ok n alhamdulillah baby tak malu tunjuk bibird dia🤭 masa doct scan bahagian dlman baby, doct tgk buah pinggan baby bengkak sikit n minta sy tunjukkan printed bahagian tu n report pd kk. Kebetulan appointment kk sy hari ni. Bgtahu nurse n nurse minta jumpa doct. Doct tgk report doct terus buat surat utk jumpa pakar kt hospital. Sy ade google. Doakan baby dlm kandungan sy sihat ye. Sy cuba xnk fikirkan sangat. Tp minta doa dr ibu2 dan bakal2 ibu dlm ni doakan ye.#pleasehelp #firstmom #bantusharing

10 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

semoga dimudahkan.. sekiranya betul buah pinggang bengkak tu awk da blh ready dari semua segi.. mcm ank saye, lepas lahir baru detect sebelah buah pinggang bengkak sebelah lg ada cyst.. tapi xtau kekuatan tu dari mane.. Allah kuatkan saye dan suami utk terima.. skarang alhamdulillah ank saye dah setahun lebih masih followup hospital dan luarannya mmg nmpk aktif dan sihat.. klau nk tanya ape2 marila kita berkwn ☺

Baca lagi
1mo ago

Insya Allah.. baby dlm perut lg.. doa byk2.. semoga xde ape2

Semoga baik2 saja utk anak puam 🤲🏻 Hmm mcm saya 1st details scan on 24weeks semuanya ok. Ni scan on 33 weeks sbb kurang gerak nampak jantung and hati dia bengkak terus emergency czer malam tdi 😞 doakan baby saya ok sbb lahir prem..

1mo ago

Aamiin. Terima kasih atas doanya. Allah, semoga baby puan sihat n kuat. Semoga puan n suami juga kuat

Saya pon mcm awak scan swasta drng kata mcm bengkak sikit buah pinggang baby pergi kk.. Doct buatkan appointment untuk scan tapi hospital tak reply lagi.. Inshallah baby takde apa2 doa banyak2 ok saya pon tak terlalu fikir sebab tak nak rasa sedih tu

1mo ago

Amin2 saya pon baru dpt date appointment 20/6 nanti.. Apa2 doct ckp nanti bagitau ye nak tau jugak

semoga baby cepat sembuh membesar dengan sihat & selamat dilahirkan nanti. semoga dipermudahkan juga urusan sis sekeluarga. insyaAllah check awal takpa sekurang kurangnya dapat buat rawatan sepatutnya lebih awal. semoga semuanya baik baik saja ya

1mo ago

sama sama 😊

Ya Allah, semoga urusan awak dipermudahkan dan semoga baby awak kembali sihat. Awk banyakkan makan kurma.

1mo ago

Aamiin. Terima kasih😊

semoga dipermudahkan ye urusan, mudahan takde pape for both of you 🥺🤲🏻

1mo ago

Aamiin. Terima kasih ye😊

Semoga di permudahkan segala urusan ya mommy, jangan stress ii tau mommy😘

1mo ago

Aamiin. Terima kasih😘

smoga dipermudahkan segala urusan.. smoga sis & baby sihat2 selalu

mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻

1mo ago

🌻

semoga dipermudahkan urusan sis 🤲🏻

1mo ago

Terima kasih. Aamiin😊