Teringin makanan hospital

Hai, sy just nak tanya klu ada org yg sama cam sy la 😅 Sy teringin sgt mkn nasi hospital kerajaan.. sape pernah jadi? N boleh tau x camne nak minta kat dorg.. hahahahahhahaa… Segan n malu nk minta.. n risau gak dorg x bg.. 😅 xmo makanan kantin spital tp nak yg depa sediakan dlm pinggan spital tu 😆

16 Balas

Mcm sy taklah mngidam mkn spital tu tp.. Sy berselera teruk mkn mskn spital tu. Klu selain tu, mmg x selera lgsung, kdg mkn kt tmpt keje sy pn sy blh muntah. Heran sgguh bila kt wad. Sy mmg btul2 slera dgn mknn kt sna. Smpai tiap msa tgu menu next. Pngalaman msuk wad sblm ni kguguran, pastu awal pregancy yg latest ni sy bleeding, then msuk lg sb gastrik teruk mkn zincofer, pastu latest ni bru je discaj, warded sb hypo so baby kurang gerak. So dpt la merasa mkn mknn spital 😂 cuma lps dh blk ni. Ckp kt suami, plik kt spital selera sgguh2 mkn. Ni pn tringat2 je 😆😆

6mo ago

Sma. Sy pn xselera dgn masakan sndiri tp kne msk juga 😂

awk tak keseorgn 😂 now anak sy dah 12m+ 😂 msa mngdung dia smpai menangis2 kata kat asben nak mkan juga smpai nak dia msak yg sma tp rasa tak sma pulaa .. 😂 sy mkan msa msuk wad tggu nak bersalin je ..msa tu sy mkan puas2 tau

6mo ago

Sy alhamdulillah la. Xde sampai nangis2.. tu yg ase lega sgt.. cuma tekak ni je la.. nak mkn nasi lain pun xselera sgt tp kena mkn tuk bby hihi

Saya sis !!!!! Dari awal mengandung sampai sekarang tk dpt2 lagi nk mkn makanan hospital 🥹 sekarang dah 9bulan da tksabar nk beranak ni sebb nk mkn makanan hospital 🤣

6mo ago

Hahahaahahhaha lg jem.. da nak bsalin pun duk tingin lg.. aduhhh

saya dekat hosp skrg, dh 5 hari, makanannya biashe aje wak, bolehlah buat hilang rasa lapor. harapnya gambar ni membantu hilangkan rasa mengidam awak aaminn.

6mo ago

Ini bkn membantu mehilangkan ngidam.. ni lg buat ngidam hahahahahahahah

malu tak dapat sis🤣 redah je.. gi kat dapur dia, bgtau sorry saya mengandung saya mengidam teruk ni lama tahan, comel je😂 mesti pening husband tu kan

6mo ago

Hahahahahaha nak redah tu la.. lahaiiii…🤣🤣🤣🤣

kena admit la macam tu sis , nasib x jadi macam saya mengidam makanan penjara lepas bersalin rasa macam kelakar pun bila teringat 🤣

6mo ago

hari2 lalu depan penjara sebab situ je jual goreng pisang tah macam mana terdetik nk mknn penjara hahahahahha

awk ckp mcm ni terus teringat ikan Dori masak asam pedas kt hospital masa jaga arwah ma dulu.. sedap dia tu teringat smpai skng 😅

Cuba la sis try p minta..pakai mask org xpasan sape😂😂..pastu explain tgh mengidam teruk nie,kalau nk sy bayar pon boleh..

6mo ago

Hahahahahhaah btul gak kan.. kai mask.. alaaaa npe x terpikir

kne admit situ la sis 🤣.. klu x pun, peg ziarah knalan yg warded.. merasa la mkn atas pinggn spital tu..

6mo ago

Hahahahahahhaha nak admit tu la.. suami suh gak admit.. tp da xsakit ahahahhahaha.. kang dorg anta ward gila lg jenuh 🤣🤣🤣

hahaha sye admit aritu die masak ayam tomyam... ehh sedap plk.... tapi sayur kailan die x rase ape2... 🤣

6mo ago

tuh la, ada stgah hosp. mmg masakkan sedap ,ada rasa. ada yg sebaliknya. harap awak dpt makan yg sedap la nnt.