Teringin makanan hospital

Hai, sy just nak tanya klu ada org yg sama cam sy la 😅 Sy teringin sgt mkn nasi hospital kerajaan.. sape pernah jadi? N boleh tau x camne nak minta kat dorg.. hahahahahhahaa… Segan n malu nk minta.. n risau gak dorg x bg.. 😅 xmo makanan kantin spital tp nak yg depa sediakan dlm pinggan spital tu 😆

16 Balas

Saya sis !!!!! Dari awal mengandung sampai sekarang tk dpt2 lagi nk mkn makanan hospital 🥹 sekarang dah 9bulan da tksabar nk beranak ni sebb nk mkn makanan hospital 🤣

6mo ago

Hahahaahahhaha lg jem.. da nak bsalin pun duk tingin lg.. aduhhh