air gula

Hai smua nak tanya betul ke smua ibu prgnt wajib minum air gula? Sbab kwn cakap memang smua ibu prgnt wjib mnum air gula, now msuk 6 month belum juga nurse suruh minum air gula, maybe msuk 7 8 9 bln mcm tu nurse sruh kot, anak prtma takda pun nurse sruh minum, tak tahu lah skrg wjib mnum ke tak ?

23 Balas

Faktor umur xjgak. Setahu sy,. Faktor utama adalah keturunan ada kencing manis and brat sseorg tu naik mendadak.. ☺️