waktu sesuai buat buku pink

Hai semua..sy dah prgnant 5 weeks...dah disahkan di klinik swasta...waktu bila usia kandungan yg sesuai utk sy buat buku pink di klinik kerajaan yea..?

57 Balas

Masa sy dtg kk pun bby bru 5 Weeks. Tye bby bpe bulan boleh buat buku. Misi ckp 12minggu ke bawah dh blh buat buku. Lagi2 1st baby, dia suruh buat awal. Dia suruh sy dtg bila 8 weeks. Skrg bby bru 7 weeks. Ahad ni dh nk pergi buat buku :)

4y ago

Tp kena booking tarikh dlu. Isi online. Bawak sijil nikah ori dn gmbr scan tu.