Waktu sesuai bt buku pink.?

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Bila waktu sesuai tuk rujuk ke klinik.?.mksud sy brapa minggu hamil tuk bt buku pink.?#firstbaby

11 Balas

Call KK/KD yg berdekatan dgn sis dulu, bgtau sis pregnant and nak buka buku pink. Nnti misi akan bagi tarikh appointment utk dtg buka buku. Selalu dlm 10w ke 12w mcmtu ☺️

call je klinik berdekatan awk. lain klinik lain prosedurnya. klu awk termasuk gol ibu hamil berisiko, bgtau klinik supaya blh buka awal buku pink dan dapat check up awal

depends kk berdekekatan dengan awak. biasa sebelum 12 weeks tapi sekarang kalau buat buku pink kena appointment dulu dengan kk

biasanya 10 minggu...tp stiap kk xsama...tp puan boleh call klinik berhampiran utk bt appoinment...

Tanya KK. Depends pada kk nak bagi tarikh bila utk buka buku

Sy 16 week baru buat buku pink....

saya buat masa 7 week

biasanya sblm 12 weeks sis

Saya buat minggu 8

12 minggu keatas