Baby xnak makan

Hai semua n salam... Dah 4 hari sy bg bby sy mkn bubur nasi, die mcm menolak n nak muntah bile sy suap.. Sy ade jgk bgi puree keledek,epal,lobak..pn sme jgk.. Bby nak mnyusu je.. Ank sy yg sebelum ni bile msuk 6 bln ok je klu sy bg mkn.. Kli ni lain pulak.. Ade tips n resepi x mommy2 semula?

2 Balas

Smada dia nk tmbuh gigi atau dpt skill baru. Kdg baby bila aktif. Bnda yg dia akan kurang ialah mkn. As long as dia msih mnum susu, ok lg. Mkn skit2 xpa. Klau 2 2 dia tolak. Tu mslah da 😅

mommy boleh cuba Izzly boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzly