jantina baby

ade x mommy2 bile scan doc bg 80% girl? sy confius la?nnt dh beli2 bju pink kluar boy pulak?.. sy sblum ni semua boy, bile scan mmg trus nmpk jelas bird die, smlm sy scan bby sy die nmpak flat n mcm sandwich doc ckp?bby xduduk diam tu yg xjelas sgt, sy scan ultrasound 4d yg biase, skrg dh 24w+.. momy2 ade ke yg scan nmpk mcm sandwich mcm bby sy? ?

12 Balas

Ni mesti exited nk gurl ye saya preg pertama beli semua kebnyakan warna biru dan semua ye mcm t shirt boy walau saya tahu anak saya gurl beli jela sis baju warna pe pun nnti da lahir besr beli la baju girl kalau anak sis kali ni girl saya pun preg yg kedua ni tak thu lagi gurl ke boy tapi pakai baju anak saya yang pertama je sis😊sebb bby kan cpt membesar

Kite geng,,anak sy 33boboi,ni nk msuk keempat,mse 27week scan doct sah kn 90% girl..2x scan kata girl tp sy ttp xconfident sbb mse scan no 3 pn mmg girl tp kluar boboi.hehe Beriye shopping brg girl tp last2 boy,, Ni sy dh 32week xshop pape lg,,confuse nk bli ape,tp mmg brharap girl

sis beli baju warna rawak.. sy dulu age lh ms hamil scan xnampak pon boy or girl.. cuma sekali scan ms 5 bulan.. dokter ada ckp mcm girl.. tp sy xyakin bb xnampak sangat.. bl mahu beli baju baby saya beli secara rawak,maksudnya semua boleh pakai boy or girl...

Better pergi detail scan dekat klinik private specialist ibu dan anak. Pakar sonogram yang scan kan. Lagi details and tepat. InsyaAllah

Adik ipar sy scan lbh 2 kali,doc ckp girl. 30ogos br ni,keluar2 je..sekali ada teloq. Ha3. Brg persediaan kebykn dh bli wrna pink. Pink pon pink la

4y ago

klu msih bby xpa sis,.beli sikit je pkaian bby...nti dh kluar llki bru..beli pakaian bby..boy

Pening juga ni, sebaab tu la org ckp kaalau nk beli baju untuk baby newborn lebih baik warna putih, takut jadi kes mcm ni la ye 😂😂

Sy beli baju bby xde yg pink, tak minat tgk.. Hihihi.. Bila p scan doc ckp bby boy.😊😊😊Ptok la rsa lain mcm

Saya suka kaler putih….comel je baby pakai baju putih…katil putih…hihi…jadi x kesah laki ke pompuan…..

Beli baju warna putih je dlu sis. Nt baby dh lahir beli lg...😉

Beli baju unisex sis 22 blh pakai cnth, putih, coklat, grey, hijau