alahan dan muntah muntah.

Hai selalu nya korang alahan brapa lama? Sbb saya confuse, mcm badan masuk angin, sendawa rasa nak muntah. Bau nak muntah. Bila dia habis ? Alahan ni eh. Baru trimester pertama..

2 Balas

1st trismeter..lepas tu dh ok dh..mcm angin dlm.bdn tu smpai bersalin msih ada.. rs mual sy alami.. smpai nk bersalin pn ada..mcm sy rs ianya normal..tp pd org lain sy kurang psti..

sy pon sama, 1st trimester mmg mncabar...mmg mntak cepat sgt berlalu 1st trimester ni..xtahan,xboleh buat apa..lepas tu,pantang letak kepala mesti tido..xjemu2 tido..😁