Alahannnnnn

Hai nak tanya ada tak suami korang ikut korang jadi Alahan sebab suami saya bila saya masuk minggu ke-16 dia jadi macam saya kerap sendawa angin 😂 sebelum ni muntah tp jarang sangat laa

4 Balas

ya. husband sy dpt alahan sama bila sy pregnant. yg paling teruk masa sy pregnant anak ke 3 baby boy. sy bersalin suami sy gagahkan diri bawa sy ke hosp sbb masih demam+mual selama 1minggu. lepas ja sy bersalin suami sy sembuh

saya masuk ja tri 2 husb trus sendawa x henti2 dengan tiba2 nya muncul..bawa g kecmasan dr kata gastrik sbb lewat makan..😂sblom2 ni sllu lewat mkan ok ja xda gastrik apa pun..harap2 husb ok la msuk tri 3 ni🥺

husband sya pun ikt alahan jga tp sya just alahan pening² n loya² tu kdg².. husbnd sya plak alahan sgala bau dia xleh hidu..n mkn de time xleh msk tekak xsdap dia kta

Suami saya masa saya first tri saya muntah2 & kentut. Dia pun ikut sama kentut2🤣🤣 dah second tri saya takde dia pun takde dah hahahahahaha