Alahan 2nd trimester

Hi mommy! Ada tak yg 2nd trimester baru alahan/muntah? Saya 1st trimester takda alahan/muntah2 langsung. Nak masuk 2nd trimester selalu muntah lepas makan. Tapi muntah sekali saja. Tak pasti alahan atau heartburn. Rasa mcm angin menolak & pedih ulu hati tiap kali lepas makan. #advicepls

1 Balas

sy tiap kali rasa pedih ulu hati, sy makan gaviscon pink. maybe awak boleh cuba.

11mo ago

Gaviscon boleh makan yaa? Pink yg double action kan? Ok2, thank you sis 😉