Alahan muntah muntah

Hi mommies semua... nak tanyaa. selalunyaa alahan morning sickness ni sampai brapa bulan ya? saya sekarang baru nak masuk 8week tapi setiap pagi muntah tak ada selera nak makan apa pon ? hari hari rasa badan lemah saja...

3 Balas

Sy anak first sampai bersalin still ade alahan muntah" sampai nk meneran pon sempat mintak plastik nk muntah...skrg anak second sampai 4bulan jee

Bergantung pd seseorg sis. Semua yg preggy tak sama tempoh alahannya.

sya shgga 4 bln, bln ke5 just loya2