bloating semasa trimester pertama

salam, saya takda alahan muntah, cuma badan rasa lesu dan perut bloated, angin byk asyik sendawa je. perut selalu lapar, and bila makan perut jdi berangin balik. ada tips tak untuk kurangkan bloated ni?? #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Saya pon masa first pregnant mcm tu jugak,,makan gaviscon baru ok,,doc bagi je saya makan gaviscon utk perut kempung dan saya minum susu untk ibu mengandung bagi kenyang sikit.

3mo ago

Maksdnya gaviscon selamat la utk pregancy mum?