bleeding

Hai saya nak tanya..saya tgh pregnant ank ke 2 7weeks 4days..dah 3 hari bleeding darah mcm kita akhir2 nak abis period..dah pergi hospital diorang scan nampak kantung je sbb baru lagi tunggu lagi 2minggu scan semula..tapi skrg darah xhlg3 pun..saya xsakit langsung..cuma keluar darah je warna coklat..skrg pakai pad je ..tanda awal gugur je?doc check bawah aritu dia cakap xda apa3..ok je..

5 Balas

darah banyak ke sikit?mcm sy pnh jgk bleeding kuar sikit2 brownish..tp dlm 3-4 ari cmtu da stop...pergi hospital doc ckp darah lama..alhamdulillah baby ok..skrg 32 minggu da..