Bleeding 5 week

Smalam check guna digital. Harini keluar darah. Dh pergi scan tapi still tak nampak ape2 lagi. Doc just suruh repeat scan je 2 mnggu lagi. Skrg pun still ada darah. Tapi time kencing je keluar. Normal ke mcm tu? Takut😔 ttc 2 tahun lebih. First baby😔 ade yg pernah je mcm ni? 😔. Doakan kandungan sy sihat & selamat.

Bleeding 5 week
3 Balas

First pengalaman sy pregnant mcm ni. Pendapat saya terus pergi hospital. Jangan tngu smingu lg untuk nmpk dalam scan. Cuma pengalaman saya tak berakhir dengan baik. Upt positive tp scan tak nampak. Selepas 2-3 hri bleeding sikit2 akhirnya jadi byk. Ujian darah pun dah tak menunjukkan kehamilan. Semoga kandungan sis baik2 je.

Better pegi hospital, sbb klu kat hospital, kita dpt jumpa doc pakar O&G. Biasanya akan dpt ubat hormon utk kuatkan rahim. Jgn biarkan mcm tu je, better g hospital pulak.

Klu flex darah berterusan, blh mntk 2nd option kt klinik lain. Sy doakan sis & kandungan baik2 sahaja