PERIOD / BLEEDING

Lambat 3 hari period , hari ke 4 , pagi tu kluar darah pink , tgh hari keluar coklat + pink. Pakai pad terus tapi tak penuh pad separuh je kadang2 sikit je keluar.. dan Setiap kali kencing mesti akan keluar darah macam air laju turun waran merah Boleh tahu period ke bleeding ya ? #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

btw post ni lama da.. tq yg sudi balas . rupenya tu tanda bleeding.. masa sy pregnant tapi sy ttp dtg period.. Alhamdulilah da selamat melahirkan da . anak pun da 10 bulan 😁

try buat upt dulu.. kalau negatif dan piriod tu awak rasa lain dr yg sblm2 ni awak alami bek g klinik... takut bende lain pulak .

dah buat upt test ke?

2y ago

try test upt waktu pagi lepas bangun tido, kalau result positif double line dan awak keluar darah , pergi klinik cek dgn doktor .. klo sebaliknya single line makna nya negative mean awak tgh period ..

dh buat upt ke