bleeding 2nd pregnancy

assalamualaikum semua .. maaf bertanya .. sy pregnant 7weeks .. tapi dah 2 hari bleeding mcm period .. and skrg keluar darah ketul mcm daging byk .. perlu ke terus ke hospital .. bahaya ke kalau dibiarkan .. 2 hari lepas dah pergi klinik scan .. doc kata kantung masih ada n doc bg ubat kuat rahim .. lg 2weeks kena scan semula .. tapi harini darah dah keluar ketul besar ..

1 Balas

Ye sis better segera ke hospital. Terus ke bahagian kecemasan sis