ELAK KUNING BABY

Hai, saya darah jenis O . Doktor cakap risiko anak kena kuning tinggi. Ada tips tak untuk elakkan anak lahir nanti kene penyakit kuning. Please share any tips ye mummy semua. Thank you

19 Balas

X boleh nk elak, sis.. sy drh O, husb darah B, maka lg tggi peratus bby kuning tp alhamdulillah kuningnya x tggi mana n sekejap je.. janji kena bf dia kerap.. bby sy mmg kerap minum susu, kalau dia tdo lebih sikit, sy pastikan akn kejut dia bg minum susu 2 jam skali..