jaundis @ demam kuning

apa tips nk elak baby kena demam kuning ya.. saya darah o, rasa risau sangat.. ada tips x utk cegah demam kuning?

2 Balas

demam kuning berlaku bila bby dh keluar.. so ibu makan minum apa2 pun masa hamil, xkan effect penurunan or kenaikan demam kuning - doc yang ckp 😁

2d ago

ye betul sis .. bila dah bersalin je baru boleh tau ada jaundice atau tak .. tipsnya kena kerap breast feed baby untuk elak atau kurangkan

Tak boleh nak elak sebab semua orang ada jaundice. Bacaan tinggi atau tidak je.