Ank kuning

Saya darah O . Ank pertama mmg kuning . Ade tak tips untuk kurangkn kuning untuk anak kedua. Skrg sudah 31 minggu kandungan . Nk start dari pregnant ni nk kena mkn apa ye untuk kurangkn kuning baby nanti bila lahir?

1 Balas

sy pon darah O sis..masa ngadung mmg jaga je makan byk makan syur smua n mnm susu kambing je kalau sis bole mnm .tp baby kluar still kuning.... dalam pantang sy mnm juga susu kambing n bg je baby mnm susu bdn setiap stgh jam...sbb baby kalau kuning dia kerap sgt tdo...n mnm air masak yg byk..insyaallah kuning ank trun juga..ank sy xsmpai 10hri kuning da elok trun n xya g check lg ..tp kalau kuning tinggi sgt kdg dktr mntk kita cmpo susu formula sbb kita darah O...tp sy bg ank sy dia xnk mnm..jd sy bg mnm susu bdn sy je la... itu pngalaman sy je sis☺️ kita pon sma je ank first....hihi

12mo ago

hi goat awk...