ELAK KUNING BABY

Hai, saya darah jenis O . Doktor cakap risiko anak kena kuning tinggi. Ada tips tak untuk elakkan anak lahir nanti kene penyakit kuning. Please share any tips ye mummy semua. Thank you

19 Balas

mkn blackcurrent atau anggur hitam. Sy darah o, 2-2 org anak xde kuning

Susu kambing rasa apa sis😂😂 sy xpenah minum susu putih. Kalau sedap n x bau bleh la.cuba

5y ago

I try karihome dlm tin ok xde bau mcm susu fernleaf gak cuma fernleaf susu dia lg pekat 👍

Sama la kita.. ada yg ckp amalkan susu kmbing..kurma/kismis.. makan anggur hitam..

I pula darah B+, husband darah O, possibility kena jaubdice tinggi x eh?

Sy pn darah jnis 0..nurse ckp elakkan mkn halia dan sup2 yg berherba..

5y ago

Owh yeke.. tq for info sis.

saya pun darah O..tapi anak kena kuning seminggu je..

Sis try krim youbaby.. Insya allah

kene kerap Bf,,tu je

Dmam kuning ni mmng smua bby akn kne tpi dgn kdr tinggi atau x je..Sis try mnum air susu kmbing tme mngdung xpon nty kerapkn bf kt dia..Bila bby kerap bf bby cpt mmbuang n kncing yg kuning tu..Sye ank lma kne kuning tpi kerap bf je lh..

5y ago

Tq sis for the tips. 🌸