demam kuning

Hi nak tanya . saya dengan suami sama2 darah O+ . mmg akan ada risiko bayi kena kuning ke ? kalau ada risiko , ada tips tak spanjang preggy ni utk elak ..

4 Balas

ni pengalaman saya, pregant sebelum ni saya suka sangat minum susu kmbing. bby lahir takda kuning and kulit cantik bersih.

8mo ago

saya tak ingat susu ap. saya start minum bila dapt tau pregnant. tapi seingat saya semua susu kambing saya minum.

nk elak tu payah. sy darah A pun ank still ada kuning. for me just bykkn bf bby lps bsalin.

8mo ago

okey tq sis

minum susu kambing dan amalkn mkn kurma insyaAllah.

Minum susu kambing