Pening Teruk

Hai para ibu sekalian. Saya pregnant anak first, sekarang dah 14 minggu 5 hari. Tapi pening sangat kepala ni. Nak jalan pun macam orang tak betul, asyik nak jatuh je. Nak buat kerja rumah pun susah. Macam mana nak atasi? Ibu2 ada tips tak? ?

2 Balas

hb rendah eh? makan makanan yg bole tambah darah+kalau saya dapat ubat iberet drpd kk untk mkn tmbah darah, ubat yg lain tak bole telan...

Darah rendah ke? Bykkn berehat..dan mkn mknn yg blh tmbh darah... stay safe❤