Asyik tidur

Hi, saya nak tanya normal ke untuk saya yang 5 minggu asyik nak tidur je? Badan sakit sakit, kepala pening pening. Nak bangun pun susah, adalah itu normal? Sampai nak buat kerja pun tak larat. Risau #firstmom #pleasehelp

1 Balas

normal. saya start tau preg. , badan auto lemau terus , sampai skrg still sama. taktau bila nak okay.

2y ago

okay awak, kan.. badan auto lemah setiap masa 😖 tak tahu nak buat mcm mana. btw terima kasih jawab soalan kita ✨