Selalu tidur

Hi, saya nak tanya adakah normal untuk saya yang 5 minggu asyik nak tidur je? Badan sakit sakit, kepala pening pening. Nak bangun pun susah, adalah itu normal? Sampai nak buat kerja pun tak larat. Risau #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Normal... memang kena banyakkan rehat dan elakkan stress.. tapi kuatkan semangat lah juga untuk bergerak, riadah jalan2 15minit ke 30minit untuk elakkan sembelit

2y ago

kita memang rasa bersalah, fahamkan suami dan org keliling yg lain.. apapun kuatkan semangat. 🌻