Bloating Tak Selesa

Rasanya dah seminggu tak rasa bloating, pening muntah muntah pun dah kurang, ingatkan dah habis fasa ni tapi sejak semalam perut asyik bloating, memang tak selesa sangat sangat. Makan je muntah makan je muntah. Nak buat apa apa pun rasa malas 😭 nak buat apa ya kalau macam ni ada tak mommy mommy ada tips #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Didik diri Redha, sabar, syukur dlm menghadapi ujian kehamilan. Sementara je tu. Kuatkan semangat. Tak lama lg nak terima anak. Itu lah saya pujuk diri untuk lawan alahan mcm puan. Tak suka dlm keadaan mcm tu kan? Kita nak happy dan tenang aje

10mo ago

Betul, tak rasa pun terbeban atau stress cuba terima redha, sebab nak enjoy dengan journey ni. Cuma sebelumni kalau duduk rumah tak duduk diam buat itu ini, bila takboleh buat ni rasa bosan pulak, serba tak kena. Hihi in sya Allah semoga diri ni terus sabar dan redha🤲🏼