minum kafein

Hai mummy smua, nak tanya...kalau kite minum kafein ade apa2 bad effect ke kat kandungan..tak de la kerap sangat minum kafein, kadang cuma nak puaskan tekak je...dalam seminggu tu ade la 1 @ 2 kli minum...boleh bagi pendapat...

10 Balas

Caffeinated drink boleh minum skali sehari je.. effect dia pd hb ibu.. pd bby xde apa effect sgt, cuma ada masa bby jd active lebih sikit je.. if ada mslh hb low, seminggu 1-2 kali tu okay je minum.. caffein boleh menyebabkan dehydrate jgak if x minum air kosong dgn byk..