19 minggu

Hai mummy sekalian.. Ade sesape mcm sy tak.. Bila seharian tak makan benda manis like gula gula ke air manis ke mesti sakit kepala berdenyut je.. Lidah tekak semua rasa payau.. Once dah makan gula gula ke something yg manis .. Terus elok back to normal.. Sy kalau boleh taknk amalkan benda manis takut gula tinggi tapi bila tak makan bnde manis allahu perit nya rasaaa.. Huhu

8 Balas

Kna jgk ambil gula sis. Bhya klu hypo. Sy gdm on diet tp nurse kata klu shaking ke apa tu tanda hypo. Kena sllu bawa biskut or gula2 dlm beg. Bhya utk baby klu xckup gula..