Teringin betul benda manis. Tapi nak makan takut.

Saya pregnant 23 weeks. Belum check gula kali kedua. Kali pertama check gula cantik ja. Risau kali kedua ni tiba2 ada kencing manis. Masuk trimester kedua saya jadi lapar. So saya kerap makan. Makan banyak pulak tu. Macam mana nak kawal paras gula? #ingintahu #firstmom

2 Balas

sme lh sy..24 week nie asik nk mkn je ptu nk mnis²... semingu lg nk minum air gula..huhuhu mintx² xde pape lh..

mcm bb girl je ni ske manis. kne control jgn mkn bnyk mknn mnis

3mo ago

saya pun tak tau baby girl ka boy. saya belum check jantina baby lagi. 😅