Deria rasa

Normal ke kalau 1st trimester nie semua makanan rasa manis 😭 yaAllah saya dah la tak suka manis , ape je saya makan sekarang semuanya manis . Manisnya bagai tertumpah gula dalam makanan tu , kadang2 rasa nak menangis bila terpaksa juga telan sbb lapar tapi nanti muntah balik 😭😭😭

2 Balas

Normal sis.. Saya dulu nak makan yg masam2 tp control juga la. 😂😂

3y ago

sebab saya tak suka manis , rasa nak menangis bila makan semua benda rasa manis .

noraml tu... dulu smuaa yg sy makan rasa pahit

3y ago

ouh yeke , saya ingat ada effect pape ke . thank you