upt test

Hai mummies2..sy ade buat upt,tp sbnrnye klu ikutkn due period sy xsmpi lg..lg 3 hari..tp sj buat sbb bdn rse lain mcm sgt..kerap skit kple,mual lpstu nk mkn bnda msm2..sj je buat pg smlm,gne clear blue..and mmg positf..lps tu try repeat ptg tu pulk and mmg naik double line jugk..mcm mna tu ye..?nk tnya pendpt..

8 Balas

sy pn pnh buat mcm tu sebelum ni..naik samar2 lps tu period da delay 3hari..masih samar2 hari ke 4 delay sy trjatuh..terus keluar darah period 3hari je..mgkin silap sy sbb tk terus cek klinik..mase dpt line samar2 tu..skrg nk try lgi..

hihi positive tu momi. sy pon pernah cek 3hri sblm period. exited la katakan.😂 samar² double line. lpas 4 hri delay period cek lagi. tudia naik terang. boleh p klinik utk pengesahan

2y ago

kalau p klinik buat pengesahan kn bayar ape² x sis

Tahniah, sis pregnant! Kandungan masih baru dlm 3w insyaAllah, nnt dh 8w boleh g buat dating scan.. 😊😊

Saya pernah jadi anak first.. Awal tiga hari dtg poriod. Saja test Last dua line😍..

congratulations. semoga dipermudahkan urusan menimang cahaya mata ♥♥♥

Kalau mcm tu dh comfim la sis positif pregy tahniahh😊

Confirm positive. Jaga mkn dan jaga diri..Tahniah.

positif