delay period 7minggu

hai sy dh delay period 7 mggu mmg dh bt upt n cek kk smue -ve... jdi sy beranggpan lewat priod biasa jdi 2 hri lps sy ade agkt bnda brt slpas bt kje tu wktu nk tdo mlm mmg ade rse cram rngn n skit pgng tp bgun pg esk dh xde tp ade spotting stitk drh n lendir mcm tu sblah ptg dh xde.. dn smlm sy ade bersme suami pg td sy bgun ade lg spotting sme jgk kuantiti yg sdikit.. tp xde tnda2 nk priod ke or skit mne2.. sbb mmg dh brpe mggu ni prut sy agk x slesa sllu kembung teruk kdg2 ade rse cram ringan area sblah kiri.. ade soe2 yg ade pglman x or suggest ape ptut sy bt.. sbb last week bru je sy cek upt kt kk n bt scan.. tp doc bgtau sy x pregnnt sbb upt - ve tp scan doc x sure sbb x brpe clear n stu lg bcaan SP n BP sy jdi x tntu arah skrg kdg naik trlalu tgi kdg ok skit... sy xde mbuk yg truk cma ade skit kpla n loya2 sskli dlm shri tu.. sy sllu tdo mniarap tp skrg x slesa sbb rse ade bnda dlm prut yg jdi rse sengal bila kita mniarap..n stu lg sy bru je lps oprtion cyst 3 bln lps.. priod alhamdulihh sblum oprtion n slpa oprtion mmg regular bru kli ni je x dtg2 priod sbb tu sy agk risau..

1 Balas

cube buat beta hcg. and pg scan dkt klinik lain. sometimes boleh jd sbb hormon jugak.