kawen baru 31/8...trikh awl last period 28/8

Hye semua..sy dh lwat period brpa bulan klu ikutkan...tp sy xsure 30/9 hri tu sy ada kluar drah ketul2, tp xbyk pn...ingtkan darah period..bila pkai pad xda darah pd pad...just bila kencing je kluar ketul...pg klnk dr ckp hormon...tp smpai hri nie xda dtg period..smlm check upt naik double line, n guna clear blue sbb nk thu btul ke pregnant...tp clear blue ckp 3+ mcm tu..smlm pg scan dr ckp mmg ada...n mungkin baru...dr ckp mungkin dlm 3w+...tp msih xpcya btul ke ada sbb xnmpak sgt kan..tp mmg normal ke klu scan xnmpak just nmpak kcik mcm tu?

kawen baru 31/8...trikh awl last period 28/8
2 Balas

normal awak pregnant..tahniah

5y ago

Alhmdulillah..sbb bfore this dh 3x bt upt tp -ve..smlm bt upt, then ptg smlm trus bt yg clear blue tgk ada bcaan mcm tu..alhmdulillah sgt...tq😊

Congrats..