4week pregnant

last period saya 1/3 .. lepastu dlm masa 2 minggu tu bersama suami tanpa skip .. 29hb saya test upt 2line then esoknye saya test lg upt tetap 2line .. tp samar2 .. klu nk ikutkn saya delay 3 .. so 2hb siang saya test clear blue -ve .. ptg terus keluar darah smpai la harini .. so saya nk thu saya pregnent ke tak ye klu mcm tu .. sbb saya test 2hb tu laa -ve ..

3 Balas

Hai sis, spotting period akan diikuti period. Tapi if spotting tanpa diikuti period tanda implantasi. Biasa kita tunggu sebulan lewat period if pregnant kita dpt result +ve double line sama terang.

tunggu lagi dalam seminggu atau beberapa hari test upt…

prefer hospital 🥰