Kaki kejang

Hai mummies, nak tanya ada tak tips utk elak kaki kejang time tidur malam. Sy tidur mlm msti rasa panas badan , sbb tu jrg pakai selimut. Bila tak pakai selimut mesti kaki kejang. Sekarang dah 36 mgu.

19 Balas

Time cramp tu jangan gerak kan kaki.. Biarkan je sekejab jangan bergerak langsung walaupun sakit.. Seminit dua okay ler.. Kalau bergerak..15minit pun xhilang sakit tu,lepas tu esok pagi mesti ada kesan sakit.. Time pregnant hari tu macam² cari jalan nak fikir xnak bagi cramp..