Kaki kejang

Hai mummies, nak tanya ada tak tips utk elak kaki kejang time tidur malam. Sy tidur mlm msti rasa panas badan , sbb tu jrg pakai selimut. Bila tak pakai selimut mesti kaki kejang. Sekarang dah 36 mgu.

19 Balas

dah hujung2 ni makin besar perut mkin panas badan walaupun tido dlm ac..tu kurang kalsium.minum susu banyak2

Sye pun sme.. 32w kaki kejang time tido.. sye letak bntal bwh kaki.. ok la.. kurng la rase kejang kaki

Sblm tdo mnta suami gosokkn mnyk pns kt kaki, then letak kaki ats bantal masa tdr 😊

Try sapu minyk panas kt kaki n pakai stokin ☺ insyaallah dah x kejang

4y ago

Wc 😊

Ssebelum tdo mnum susu..doc penah ckp klu kramp sb kurg kalsium

Sis kena banyakkan minum air kosong utk elak cramp

Biasanya kalu kejang org kata kurang kalsium

Bnyakkan minum air suam dan susu

Bykkan minum air suam dan susu